• kfc logo kfc logo
 • Het aankomende seizoen zal Andy Huitema KFC 2 onder zijn hoede nemen, hij zal hierin ondersteund worden door Ab de Visser. Beide zijn op en top mannen van de club.

  In eerste instantie was KFC al rond met Jeffrey Tol die dit seizoen was gestart als trainer van KFC 2, maar wegens omstandigheden gaat het voor volgend seizoen niet lukken en moest KFC op zoek naar een nieuwe trainer. Toen bekend werd dat Andy stopte bij Knollendam 1 hebben wij toch een poging gewaagd, dit aangezien hij in het verleden had aangegeven alleen voor zijn club KFC eventueel een uitzondering te willen maken. Na een aantal goede gesprekken waaronder met hoofdtrainer Rene Reijinga zijn wij er uitgekomen.

  Andy heeft een schat aan ervaring en is vanaf 2007 tot heden van zowel diverse tweede als eerste elftallen trainer geweest in de Zaanstreek, en heeft in het seizoen 2019-2020 als laatste bij KFC de O19-1 als trainer onder zijn hoede gehad.
  Met nog 3 wedstrijden te gaan staat KFC gedeeld bovenaan en strijdt het nog volop voor het kampioenschap, het is zodoende de vraag of Andy volgend seizoen voor een eersteklasser of hoofdklasser zal staan.

  Wij wensen Andy veel plezier en succes in zijn nieuwe rol als hoofdtrainer van KFC 2.

  Ronald Molenaar
  VTZ KFC 1910