• kfc logo kfc logo
 • Het hing al een tijdje in de lucht maar BROEKHUIS AUTO heeft zich per 1 januari 2023 voor een periode van 3½ seizoen aan KFC verbonden als Sponsor en dan in het bijzonder als Teamsponsor van onze KFC JO10-2.

  Afgelopen donderdag hebben Martijn Zwart, vestigingsdirecteur van Broekhuis Koog aan de Zaan en Tako Boelens (Voorzitter) en Rob van Drimmelen (Sponsorcommissie), namens KFC hun handtekening gezet onder de overeenkomst. KFC is hier zeer verheugd over, temeer dat onze roots liggen waar nu Broekhuis zijn vestiging is gevestigd. 

  Broekhuis Koog aan de Zaan is de officiële Volkswagen Bedrijfswagens dealer in de regio Zaanstreek e.o. Hier kunt u terecht voor alles rondom zakelijke mobiliteit. Zij leveren de ideale bedrijfswagen voor elke ondernemer. U kunt bij hen behalve voor aankoop ook terecht voor onderhoud of reparatie en kunnen u helpen met het leasen, financieren of verzekeren van een bedrijfswagen.
  Naast het dealerschap van Volkswagen Bedrijfswagens is Broekhuis Koog aan de Zaan ook officieel Volkswagen, SEAT en SKODA dealer.

   

  Sportieve groet Sponsorcommissie