• kfc logo kfc logo
 • Zaterdag 23 september is de landelijke Grote Clubactie van start gegaan. Ook wij doen mee en willen we natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen om extra inkomsten te genereren voor de club.

  We zullen individuele loten en Superloten verkopen. Een (individueel) lot kost € 3,- waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. Er zijn ook Superloten waar je 50 loten ineens verkoopt t.w.v. € 150,-

  Met de opbrengst van de Grote Clubactie hopen we dit jaar genoeg geld op te halen om uitklapbare jeugddoelen aan te schaffen!

  Kopers van de loten maken kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een bedrag van € 100.000, -.

  De trekking van de Grote Clubactie 2023 vindt plaats op 28 november en vanaf 29 november kun je je lotnummer via onze Lotchecker controleren. De winkans is 1 op 10.

  Extra inkomsten voor de vereniging, mooie prijzen voor jou!

  Voor de bestverkopende KFC-jeugdleden en het bestverkopende KFC-jeugdteam zijn ook mooie prijzen beschikbaar gesteld door onze sponsors. Meer informatie hierover volgt snel.

  Online loten verkopen!
  Ieder lid heeft een e-mail ontvangen met daarin een persoonlijke QR Code en een link naar zijn of haar persoonlijke verkooppagina. Deel de link met familie, vrienden en buren via Whatsapp, e-mail en social media en verkoop zo loten. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift en per e-mail. De verkochte loten worden dan direct gekoppeld aan de verkoper.

  Superloten
  De Superloten geven een grotere winkans omdat je een serie van 50 loten koopt. Deze loten kunnen bijvoorbeeld gekocht worden door teams, ouders, de vriendenclub en ondernemers. Ze zijn beschikbaar à € 150,- euro per stuk. Hiervan is € 120,- direct voor onze vereniging. Als je hierin interesse hebt kun je die alvast kenbaar maken door een mailtje te sturen naar secretaris@kfc1910.nl, dan reserveren we er alvast 1 voor jou en/of je team! 

  Wij gaan er van uit dat jullie allemaal deze actie ondersteunen en de schouders eronder zetten om ons doel te behalen met behulp van familie, vrienden, buren etc.

  Heel veel succes met het verkopen van de loten!

  Organisatie Grote Clubactie KFC

  https://lot.clubactie.nl/lot/kooger-football-club-k.f.c./131041