• kfc logo kfc logo
 • Een warme zonnetje, veel positiviteit en ongekend veel voetbaltalent. Het bleek dit jaar de perfecte combinatie voor een geweldig voetbaltoernooi!

  Om 10.00 begonnen de eerste wedstrijden van de 34e editie van het Tijsterman toernooi. 32 teams, verdeeld over 8 poules, begonnen op het dit jaar vernieuwde onder-9 voetbalveld. 

  Het A en B veld waren tot laat in de middag het decor van strijd, teamspirit, talent en vooral plezier. Het was geweldig om de jonge kinderen op het veld bezig te zien. Zoveel passie en strijd voor elke meter. Namens KFC willen wij ieder team een enorm groot compliment geven voor de positieve vibe op en rond het Tijsterman Toernooi. 

  De eerste prijs ging dit jaar naar het Schotse Celtic FC, die in de finale knap een 0-1 achterstond ombogen in een 2-1 voorsprong tegen het Duitse FC Köln. 

  De strijd om de derde plek werd beslist in het voordeel van Hamburger SV, die wonnen van het goed spelende PEC Zwolle. 

  Aan de onderkant van het schema werd FC Buitenveldert kampioen, zij versloegen zeer knap profclub ADO Den Haag. Zwaluwen Utrecht werd derde en onze buren van WSV'30 hebben zich geweldig laten zien met een vierde plek in de onderkant van het schema!

  De dag werd afgesloten met een BBQ voor iedereen die mee wilde eten. Spelers, trainers, coaches, scheidsrechters en de rest van de organisatie konden gezamelijk nagenieten van de dag. 

  Dit alles was natuurlijk nooit gelukt zonder de hulp van onze toernooicommissie en de vrijwilligers die op de dag zelf hun handen uit hebben gestoken. KFC is trots dat er wederom mensen van de club klaarstaan om dagen zoals deze mogelijk te maken!

  Geniet hieronder vooral nog even van een paar prachtige momenten!