• kfc logo kfc logo
 • Kledingfonds

  KFC Kleding(commissie)
  Wie zijn wij? Wat moet je doen als je nieuw bent? Waar kun je ons bereiken als je vragen hebt? En wat moet je doen als je shirt of broek te klein of stuk is? Hieronder lees je daarover meer.

  Is jouw kleding te klein of stuk, dan kun je ons altijd bereiken via dit e-mail adres: kledingcommissie@kfc1910.nl

  Nieuw lid? 
  Wil je voetballen bij KFC? Meld je dan aan bij de ledenadministratie (ledenadministratie@kfc1910.nl). De ledenadministratie zorgt ervoor dat de kledingcommissie op de hoogte is van het feit dat er nieuw lid is. De kledingcommissie neemt dan vervolgens contact met je op om de wedstrijdkleding te regelen. 

  Kleding is stuk? 
  Is je voetbalkleding stuk? Meld dit dan gelijk aan de kledingcommissie. Is de kleding stuk gegaan tijdens de wedstrijd dan regelen we dat er nieuwe kleding komt. Maar gebeurt dit buiten de wedstrijden om dan moet je de kleding zelf vergoeden. Het is dus niet de bedoeling dat de spelers van KFC in hun vrije tijd de kleding gebruiken. De kleding is in bruikleen en hier hoort ook netjes mee te worden omgegaan. 

  Kleding te klein? 
  Als de kleding te klein is geworden dan kun je via de mail contact met de kledingcommissie opnemen. We maken dan een afspraak om de kleding te ruilen in een grote maat. 

  Teamtassen 
  Elk team heeft een eigen teamtas, op deze tas staat de naam van het team. Aan het begin van het seizoen wordt deze tas uitgereikt aan de trainer of leider. Voor de selectieteams zit de wedstrijdkleding in de tas en voor de overige teams is deze tas leeg. De spelers van de overige teams hebben hun wedstrijdkleding in eigen beheer. De trainer of leider dient de teamtassen aan het einde van het seizoen in te leveren bij de kledingcommissie zoals deze aan het begin van het seizoen is ontvangen. 

  Wissel je van team? 
  Mocht je vanuit een gesponsord team naar een overige team gaan, dan laat je je wedstrijdkleding in de teamtas en neem je contact op via de mail met de kledingcommissie voor het ophalen van nieuwe wedstrijdkleding. Mocht je vanuit een overige team naar een gesponsord team gaan neem dan contact op met de kledingcommissie om je wedstrijdkleding in te leveren. Je ontvangt dan je wedstrijdkleding uit de teamtas van het gesponsorde team. 

  Inlevering van gesponsorde kleding 
  Aan het einde van het seizoen dienen alle gesponsorde kledingstukken ingeleverd te worden bij de kledingcommissie. Hiervoor worden aan het einde van het seizoen een aantal data gepland. Via de website van KFC zal dit worden kenbaar gemaakt. 

  Wat moet je doen met je wedstrijdkleding als je opzegt? 
  Neem contact op met de kledingcommissie via de mail om een afspraak te maken voor het inleveren van je kleding.

  We zijn bereikbaar via: kledingcommissie@kfc1910.nl