• kfc logo kfc logo
 • In de afgelopen periode hebben we een nieuwe Hoofdsponsor aan ons aller KFC kunnen binden. Het gaat om:Visscher Sloop en Asbestverwijdering B.V.

  KFC Heren 1 en 2 zullen de komende 3 seizoenen voetballen met reclame van deze sponsor op de borst. Ook de andere trainingskleding van deze selectie is voorzien van reclame van Visscher.

  Zoals de naam al zegt is Visscher Sloop en Asbestverwijdering actief in de sloop, renovatie en asbestsanering. Het zijn bijna altijd veelomvattende projecten met specialistische werktechnieken. Maar ook aan de voorkant moet er van alles geregeld worden, zoals de vele vergunningen, onderzoeken en het projectmanagement. Visscher Sloop en Asbestverwijdering is hierin een ervaren partij en ontzorgt de opdrachtgever volledig bij de sloop of renovatie van gebouwen ed. Ze kiezen onder alle omstandigheden voor kwaliteit, snelheid én betaalbaarheid.

  Een duurzame inslag is hun eigen: zij proberen altijd zoveel mogelijk bouwstoffen uit slooppanden te halen, en deze te hergebruiken of te herbestemmen. Daarnaast zijn ze ervan overtuigd dat overal energie te besparen is, voor alle partijen.

  Als voortvloeisel uit deze Overeenkomst stelt Visscher de wedstrijdbal voor de wedstrijd van aanstaande Zondag 30 oktober 2022 voor KFC Heren 1 tegen SEW beschikbaar.


  Nick Visscher, namens heel “de Groote Koogsche” heel hartelijk dank voor het vertrouwen en deze support en ons vlaggenschip heel veel succes zondag.

   

  Sportieve groet,

  Bestuur en Sponsorcommissie KFC.