• kfc logo kfc logo
 • Afgelopen zondag, 13 maart, was na lang lang wachten eindelijk de prijsuitreiking van de Grote Clubactie 2021!
  Tijdens een zonovergoten zondag verzamelden het bestverkopende team O14-2 en de jeugdige prijswinnaars zich. Na een patatje en een AA-tje in de kantine namen de winnaars in de bestuurskamer, uit handen van hoofdtrainer Guillaume Groot en voorzitter Tako Boelens, hun welverdiende prijs in ontvangst.
  Guillaume adviseerde de winnaars van het bestverkopende team O14-2 om de komende tijd goed te eten, op tijd naar bed te gaan en zich voor te bereiden op een zware maar leerzame en leuke training die de jongens hebben verdiend met de verkoop van 167 loten! Tevens gaat het team met 2 leiders FOOTgolfen bij FOOTgolf Nederland in Spaarnwoude.
  Daarnaast had de voorzitter lovende woorden voor de inzet van alle spelers die hun best hadden gedaan om zo veel mogelijk loten te verkopen. De opbrengst is naar de verbouwing van de kantine gegaan en daar is de hele club heel erg blij mee!

  Na de uitreiking mochten de jongens, in de rust van de wedstrijd van het eerste, penaltyschieten. En dat deden ze niet onverdienstelijk!

  De bestverkopende jeugdspelers:

  • Gijs Pijper (JO9-1) met 153 verkochte loten
  • Sven Westerhoven (JO14-2) met 103 verkochte loten
  • Luca Kraaij (JO9-3) met 99 verkochte loten

  Zij kregen hun 11teamsports waardebon van EUR 25,- uitgereikt.

  Dex  Klinkenberg (Tijgers) is met 17 verkochte loten de bestverkopende Mini-speler. Hij krijgt binnenkort zijn JAKO bal en KFC-bidon thuisgebracht!

  Heel veel plezier met jullie prijzen!

  Wij danken hierbij nogmaals alle voetballers die zich zo hebben ingezet voor de club!