• kfc logo kfc logo
  • KFC is trots dat het rond is gekomen met de coördinatoren voor de jeugd voor het aankomende seizoen. Om de ambitieuze doelen van de club op het gebied van opleiden van de jeugd vorm te geven is ervoor gekozen om met ingang van het aankomend seizoen te gaan werken met een coördinator onderbouw, midden en bovenbouw. Samen met Ronald Molenaar die verantwoordelijk is voor de voetbaltechnische zaken zullen zij gezamenlijk het voetbaltechnische hart van de jeugdopleiding van de Groote Koogse vorm gaan geven.

    Jamie Snijder zal vanuit zijn rol als coördinator onderbouw zich blijven focussen op de ontwikkeling van de jongste talenten de mini's tot de O12. Niels Oosterhuis was na heel lang trainer te zijn geweest op zoek naar iets nieuws en een rol als coördinator middenbouw kwam voor hem als een mooie uitdaging op het juiste moment. Vanuit zijn praktijk ervaring en opleiding wil hij de trainers van de O13 tot de O15 in de middenbouw gaan begeleiden om het maximale uit zichzelf te halen. Rene Reijinga zal als hoofdtrainer van KFC daarnaast de bovenbouw van KFC gaan coördineren. Rene is hierbij graag betrokken om er zo voor te zorgen dat de jeugd van de O16 tot de O19 in de bovenbouw korte lijntjes heeft richting de selectie en zal hij vanuit deze rol de trainers gaan begeleiden.

    De focus in de jeugdopleiding ligt op de voetbaltechnische ontwikkeling en de spelers in de gehele jeugdopleiding op te leiden vanuit dezelfde visie. Het gezamenlijke doel is om een plek te bieden aan zowel competitieve als recreatieve teams bij de club, het maximale uit elke individuele speler te halen binnen een veilige omgeving en iedereen op zijn eigen niveau uit te dagen.

    Sportieve groet,
    Hoofdbestuur KFC1910