• kfc logo kfc logo
  • Zoals elk jaar rond deze tijd gonst het van de geruchten omtrent welke trainer waar weggaat of juist aanblijft. Om de rust te behouden binnen de club en de spelersgroep is KFC daarom al in december het gesprek aangegaan. Met trots kunnen wij als Hoofdbestuur dan ook melden dat Guillaume Groot ook volgend seizoen 2019/2020 de hoofdtrainer is bij KFC.

    De inzet en de manier waarop Guillaume werkt en denkt past binnen de visie en filosofie van KFC. Vooral het opleiden van spelers en doorstromen van jeugd naar de selectie moet vertrouwen geven aan de spelers die op de drempel van het senioren voetbal staan. Op deze manier waarborgen we de toekomst van de KFC selectie.

    Guillaume zegt hierover: "Laat ik in ieder geval voorop stellen dat ik trots ben om trainer te zijn van KFC. Het is een club met een rijk verleden. De club en de vele fanatieke vrijwilligers ademen nog steeds dat nostalgische gevoel uit. Ik wil graag met deze club een volgende stap maken. Ik ben ambitieus en wil mijn steentje bijdragen. De toekomst wordt enerzijds door het nieuwe bestuur met enorm veel passie en overredingskracht ingekleurd. Aan de andere kant ligt er ook voor mij en mijn staf een mooie uitdaging te wachten. Ik hoop dat we de komende jaren de vruchten kunnen plukken van de uitstekende jeugdopleiding. Er kloppen steeds meer talenten op de deur om door te stromen naar de selectie. Ik hoop dat we binnen afzienbare tijd weer met trots onze geuzennaam kunnen uitdragen ????.."

    Naast het aanblijven van Guillaume hebben ook Menno Schipper (Trainer KFC 2), Ab de Visser (keeperstrainer KFC selectie en jeugd), Ger Spannenburg en Mennolt Klaasen (medische begeleiding KFC selectie) aangegeven volgend seizoen bij KFC werkzaam te zijn.