• kfc logo kfc logo
 • Nadat in december KFC is rondgekomen met de nieuwe hoofdtrainer is er inmiddels ook een nieuwe trainer vastgelegd voor KFC 2 voor het aankomend seizoen. De afgelopen week hebben beide trainers hun contract bij KFC 1910 ondertekend.

  Voorzitter Tako Boelens; Vanuit KFC zijn we heel blij met het binnen halen van Hoofdtrainer Rene Reijinga en trainer Jeffrey Tol voor het 2e elftal. De ambitie en visie van de club sluiten 1 op 1 aan bij de manier van werken van beide trainers. Vanuit KFC kijken we uit naar een mooie en plezierige samenwerking.

  De nieuwe trainers stellen zichzelf hieronder voor.


  Rene Reijinga
  Ik ben René Reijinga, 35 jaar en woonachtig in Uitgeest samen met mijn vrouw Miranda. Ik heb drie jonge, prachtige en toch ook ondeugende kinderen. Waarvan één dochter (8 jaar) en twee zoontjes (6 en 2 jaar).

  Mensen zullen mij omschrijven als een sociaal en enthousiast persoon met altijd een lach op zijn gezicht. Ik omring mij graag met mensen, ben positief ingesteld en probeer altijd het beste uit het leven te halen. Ik ben echt een familiemens. 

  Mijn gezin staat dan ook op nummer één. Mijn passie is voetbal. Bijna heel mijn leven voetbal ik en ben ruim 5 jaar voetbaltrainer.

  Als speler heb ik alle jeugdelftallen van KFC doorlopen en uiteindelijk mijn debuut mogen maken in KFC 1! Ik weet dat nog als de dag van vandaag, 17 jaar en enorm trots! Misha Salden was toen trainer van KFC. 

  Daarom lijkt het mij mooi om de KFC-jeugd de kans te geven om zich door te ontwikkelen tot een selectiespeler van KFC. Ik in het bezit van mijn UEFA C diploma en UEFA B diploma.

  Mijn grote passie is echter actief te zijn als hoofdcoach van een mooie vereniging waarbij ambitie, plezier, samenwerking en positief gedrag belangrijke kernwaarden zijn.

   

  Jeffrey Tol
  Mijn naam Jeffrey Tol, 35 jaar. Heb een gezin met 2 prachtige kinderen Kyan (6) en Nomé (3) met mijn vriendin Suzanne. Wonend in Uitgeest en werkzaam bij Spaansen.

  Zelf actief gevoetbald afgelopen 15 jaar bij verschillende amateurclubs in 1e elftallen waaronder S.V. Huizen, ADO 20, Flevoboys, VVSB, Odin 59 en Fortuna Wormerveer. 

  Met Odin 59 kampioen geworden in de hoofdklasse en met Fortuna Wormerveer in de 1e klasse.

  Ik heb de keuze gemaakt om volgend seizoen trainer van het 2e senioren elftal te worden na contact met de nieuwe hoofdtrainer Rene. Nu ik gestopt ben met mijn actieve loopbaan als speler vielen alle puzzelstukjes in elkaar na een goed gesprek met K.F.C. en Rene. De club heeft een duidelijke visie voor aankomend seizoen en willen mij als beginnend trainer daarin gaan begeleiden om te ontwikkelen. Met mijn eigen ervaring als speler en de samenwerking met de hoofdtrainer denk ik de juiste bagage mee te hebben om met de (jonge) talenten een herkenbare manier van spelen en trainen te creëren waar plezier en prestatie met elkaar verbonden zijn.

  Het zal inspanning van zowel de jongens zelf vragen als dat van mij om het hoogst haalbare uit de groep te halen en voor sommige om het 1e elftal te gaan halen. Naast de fantastische nieuwe accommodatie (tribune, kleedkamers, kantine) hoop ik met een gretige jonge spelersgroep aan het werk te kunnen gaan. Delen van mijn eigen ervaringen en wat er benodigd is om het maximale uit je carrière te kunnen halen.

  Sportieve Groet,
  Hoofdbestuur KFC1910