• kfc logo kfc logo
 • De mooie zaak “Van de Stadt Modeschoenen” heeft aan het begin van dit seizoen zijn sponsorschap bij de “Groote Koogsche” uitgebreid. Van een advertentie in ons vroegere  clubblad “de Zijlijn” via een banner op onze site zijn ze nu Teamsponsor geworden van KFC JO 18-1.

  Van de Stadt Modeschoenen is een schoenenwinkel die al vele jaren is gevestigd aan de Raadhuisstraat in Koog aan de Zaan. Pluspunt is zeker dat er voldoende parkeermogelijkheden in de buurt is; oa onder het Coentunnel viaduct.

  De sfeervolle winkel wordt gerund door Linda van de Stadt en je treft er een zorgvuldig uitgekozen collectie. Hierbij wordt geprobeerd pasvorm, kwaliteit en mode zoveel mogelijk te combineren. De collectie bestaat uit diverse merken en is geschikt voor een brede doelgroep.

  Enkele merken waarin van de Stadt Modeschoenen in is gespecialiseerd zijn voor dames: Caprice, Sioux, Westland (voorheen Romika), Christian Dietz en Helioform en voor heren: Sioux, Josef Seibel en Timberland. Van deze merken tref je een breed assortiment aan. 

  Van de Stadt Modeschoenen kun je altijd volgen via facebook (Van de Stadt Modeschoenen | Facebook) en zo blijf je op de hoogte van de nieuwe modellen en eventuele aanbiedingen. Maar het loont zeker de moeite om een keer binnen te stappen in het karakteristieke pand aan de Raadhuisstraat 33 in Koog aan de Zaan.

   

  Raadhuisstraat 33
  1541 JB Koog aan de Zaan
  tel. 075-616 33 66
  website:  
  www.vandestadtmodeschoenen.nl
  email: info@vandestadtmodeschoenen.nl

  Linda Heinis - van de Stadt, speciaal namens de jongens van KFC JO 18-1 en natuurlijk ook namens heel KFC willen we je hartelijk bedanken voor deze opwaardering van de Sponsoring en wensen je alle goeds met je onderneming.

   

  Bestuur en Sponsorcommissie KFC