• kfc logo kfc logo
 • Download hem nu!

  De nieuwe Voetbal.nl app is nu beschikbaar. Download hem nu en stel je account in met het emailadres waarmee je bij KFC1910 bent ingeschreven in de ledenadministratie. Op deze wijze krijg je relevante informatie over je eigen team(s), voorkeurstaken, trainingen, evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. Ook binnen je team kun je zaken als aanwezigheid en autoindeling met elkaar delen. Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen je team en KFC1910 afspeelt.

 • Account instellen

  Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

  1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij KFC1910 in de ledenadministratie bekend bent.

  Hoe weet ik met welk emailadres ik bekend ben bij KFC1910? Het adres waarop je doorgaans de mailtjes van KFC1910 ontvangt is het adres waarmee je bij KFC1910 bekend bent. Mail sturen naar de ledenadministratie van KFC1910.

  2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij KFC1910 bekend bent.

  3. Je hebt een bestaand account bij Voetbal.nl waarvan je de inloggegevens niet meer weet en daarmee het aanmaken van een nieuw account belemmert. Neem even contact met Ernst Jonker op.

  4. Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.

 • Meerdere kinderen bij KFC1910

  Heb je meerdere kinderen bij KFC1910 en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden van KFC1910? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor "wisselen van persoon".

 • Privacy & koppeling met KFC1910

  Heb je vragen over het instellen van je privacy in de Voetbal.nl app? Bekijk dan onderstaande filmpje. Heb je dan nog vragen of staan je instellingen niet zoals ze zouden moeten staan? Neem dan contact op met de ledenadministratie.

 • Nieuwe teamindelingen

  Aan het begin van het nieuwe seizoen worden de nieuwe teamindelingen bekend gemaakt. Dit jaar wel wat anders dan voorgaande jaren. Door de komst van de AVG, de nieuwe wet op de bescherming van persoonsgegevens, kunnen we niet meer zomaar alle namen op de website of via een excelletje delen. De indelingen hebben we inmiddels verwerkt in de bondsteams en deze worden vrijgegeven door de KNVB. De nieuwe indelingen zijn op de site te zien. Tenzij.....
   
  .... je de Voetbal.nl app niet geïnstalleerd (met een emailadres dat voorkomt in onze ledenadministratie). In dat geval staat je privacy instelling standaard op afgeschermd en zal je naam niet op de website worden getoond. Heb je de app wel geinstalleerd maar heb je als privacy niveau gekozen voor afgeschermd ook dan zal je naam niet getoond worden bij de teamindelingen.

  Hoe kan ik dan weten in welk team ik zit?
  In je persoonlijke omgeving in de Voetbal.nl staat ook je team weergegeven. Uiteraard moet je dan wel de app hebben geïnstalleerd! In de video hieronder leggen we uit hoe je in de app je team kunt vinden.