• kfc logo kfc logo
 • Waar staat KFC voor

  KFC wil als amateurvereniging toegankelijk zijn voor mensen van alle leeftijden vanaf 5 jaar, ongeacht geslacht, godsdienst, geaardheid of afkomst, die als spelend lid de voetbalsport willen bedrijven, zowel in prestatie als recreatieve zin.

  KFC wil als opleidingsvereniging toonaangevend een belangrijke plaats innemen in de Zaanstreek. KFC wil dè vereniging zijn in de Zaanstreek, waar mensen graag willen voetballen omdat er sprake is van een, voor amateurbegrippen, professionele benadering rondom het voetbal, waarbinnen gezelligheid en een respectvolle benadering voor verenigingsleden onderling en van buitenstaanders hoog in het vandaal staan.

  KFC wil niet alleen op sportief gebied, maar ook op sociaal-maatschappelijk ambities een boegbeeld in de Zaanstreek zijn.

  De jeugdopleiding speelt hierin een grote en belangrijke rol en is de levensader van de vereniging.

  Zonder jeugd geen toekomst!

 • Visie

  KFC vindt het belangrijk dat alle jeugdspelers, ongeacht of zij prestatief of recreatief de voetbalsport bedrijven, veel plezier beleven aan het voetballen bij KFC en dat elk kind zich kan ontwikkelen op het niveau dat bij hem/haar past. KFC biedt de randvoorwaarden voor alle jeugdleden om te voetballen in een veilige omgeving waar de gedragscode wordt gerespecteerd. KFC is dan ook een opleidingsvereniging met als doel het op te leiden tot het hoogste niveau.

  We werken binnen KFC1910 met goede trainers, goede begeleiding en een gedegen organisatie, aan een optimaal sport leerklimaat, zodat de spelers hun talenten goed kunnen ontwikkelen. Ieder op zijn eigen niveau en plezier staat altijd voorop.

  Ambitie: Prestatiedivisie

  Het ontwikkelen en opleiden van jeugdspelers staat binnen de opleidingsdivisie centraal. De spelers binnen de opleidingsdivisie dienen te worden opgeleid tot het hoogste niveau voor de prestatie divisie of een BVO (Betaald Voetbal Organisatie).

  Het streven is om gemiddeld twee spelers per jaar af te staan aan een BVO en het opleiden van spelers voor het eerste elftal van de prestatiedivisie. De ontwikkeling en opleiding van spelers dient er op termijn voor te zorgen dat het niveau van de verschillende vertegenwoordigde elftallen in de Opleidingsdivisie stijgt en daarmee het niveau aan de competities waarin de elftallen uitkomen.