• kfc logo kfc logo
 • Beste KFC-ers,

  Het seizoen 2021-2022 zit er inmiddels op. Als KFC willen we alle leden, vrienden, trainers en vrijwilligers enorm bedanken voor hun enorme inzet en loyaliteit. Achter de schermen wordt er alweer hard gewerkt aan de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen 2022-2023.

  Hier vinden jullie de gewijzigde voorlopige teamindelingen voor aankomend seizoen. Hier hebben we zorgvuldig naar gekeken, maar het blijft mensenwerk. Mocht je naam er niet tussen staan, neem dan even contact op met de ledenadministratie zodat we dit op een goede manier kunnen oplossen.

   Contact: ledenadministratie@kfc1910.nl 

   Op maandag 15 augustus gaat het sportpark weer open en is er weer de mogelijkheid om te trainen. Tot de 15e hebben we nodig om eea weer op te knappen bij KFC, velden weer in orde maken, opruimen, schilderen, onkruid wieden noem maar op allemaal om voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Houd dus goed de berichtgeving van je trainer in de gaten, wanneer jij met je team weer gaat trainen. Dit kan i.v.m. de vakanties voor ieder team verschillend zijn.

  We kijken alweer uit naar aankomend seizoen,  naar hopelijk weer spannende wedstrijden, een hoop voetbalhumor en weer gezellig samen zijn op onze mooie club.

  Wij wensen iedereen een hele fijne en goede vakantie!

   

  Sportieve groet,

  Hoofdbestuur KFC