• kfc logo kfc logo
 • Vrouwenvoetbal is bij KFC al ruim 40 jaar een begrip in de Zaanstreek en verre omstreken.
   
  We zijn blij met onze uitbreiding van het hoofdbestuur door Linda van Amerongen en Tonnie Tijsterman.
  Linda vertegenwoordigde een aantal jaren het nationale team en bij Tonnie, ach de naam Tijsterman zegt genoeg, KFC zit in haar genen. Beiden vergaarden een aantal landelijke titels in het vrouwenvoetbal.
   
  Linda en Tonnie: "KFC is een warm bad wat betreft het vrouwenvoetbal en dat is ook één van de redenen dat wij graag ons steentje bij dragen om het vrouwenvoetbal nog beter op de kaart te zetten vanuit deze positie."
   
  Vanuit het KFC bestuur hopen we dat de ervaring die zij hebben opgedaan in de loop der jaren bijdraagt aan onze toch al geweldige vrouwenafdeling.
   
  De damesafdeling van KFC is in alle leeftijdscategorieën vertegenwoordigd en wordt breed gedragen door een zeer enthousiaste en professionele begeleiding. Er is focus op zowel recreatief als prestatiegericht spelen.
   
  2019
  Ons VR1 team was na het behalen van een periodetitel tot afgelopen zondag in strijd voor promotie en wat dan opvalt is dat je aan alle kanten ziet dat het een KFC teamprestatie is. De ondersteuning vanuit de hele vereniging is aanwezig in welke vorm dan ook zoals support door shirtsponsor, kantine-ondersteuning etc.
   
  Het vrouwenbestuur ziet als een van de KFC uitgangspunten dat prestatie leveren nooit zonder plezier in het spelletje kan en mag gaan. Dit creëer je alleen maar door als groep te functioneren zowel voor als na de wedstrijd en tijdens de training. Zo maak je elkaar sterker in alle opzichten. "Er voor elkaar zijn is een motto wat we breed dragen" aldus Tonnie en Linda.
   
  Kom je ook?!
  De beste manier om te ervaren dat voetballen bij KFC een goede keuze is is om een keer mee te trainen of een wedstrijd bij te wonen.
  Dus voel je welkom en neem de stap naar onze prettige vrouwenafdeling.