• kfc logo kfc logo
 • Contact / Route

  KFC 1910
  Wezelstraat 9 - 1541 LZ - Koog aan de Zaan

  Trein: uitstappen bij station Koog Zaandijk / Zaanse Schans. Plus 1 minuut lopen.
  Parkeren kan op het terrein bij KFC of aan de overkant van de weg bij het station (alleen bij grote drukte).

  Vanuit richting Amsterdam
  U volgt vanuit de Zeeburgertunnel de borden Zaandam en vanuit de Coentunnel de Coentunnelweg (A8). U volgt de A8 en neemt de afslag Zaandijk-West. Na de afrit slaat u rechtsaf en ter hoogte van het politiebureau (links van u) neemt u de bocht naar rechts, richting Zaanse Schans. Bij de eerste stoplichten, 100 meter voor de spoorwegovergang, slaat u weer rechtsaf. Nu bevindt u zich op de Wezelstraat, alwaar u de auto kunt parkeren.

  Vanuit richting Purmerend-Hoorn
  U volgt de A7 tot de afslag Zaandijk. Na de afrit slaat u rechtsaf en vervolgens rijdt u steeds rechtdoor. U passeert de Zaanse Schans en de brug over de Zaan. Na de stoplichten en de spoorwegovergang, slaat u gelijk linksaf. Nu bevindt u zich op de Wezelstraat, alwaar u de auto kunt parkeren.

  Vanuit richting Haarlem
  U neemt de Velsertunnel en volgt de borden Zaandam. U rijdt langs de zwarte Markt en verder langs het Noordzee kanaal. Bij het pont van Buitenhuizen volgt u de borden richting Zaanstad. Na de watertoren en de rotonde volgt u de borden Koog aan de Zaan/Zaandijk. Op de T-splitsing gaat u linksaf en rijdt onder de A8 door. Ter hoogte van het politiebureau (links van u) neemt u de bocht naar rechts, richting Zaanse Schans. Bij de eerste stoplichten, 100 meter voor de spoorwegovergang, slaat u weer rechtsaf. Nu bevindt u zich op de Wezelstraat, alwaar u de auto kunt parkeren.

  Vanuit richting Alkmaar
  U volgt de A9 tot de afslag Castricum en gaat richting Krommenie. U volgt de weg door Wormerveer en in de bebouwde kom van Zaandijk gaat u bij de eerste stoplichten rechtsaf. Na de spoorwegovergang, slaat u gelijk linksaf. Nu bevindt u zich op de Wezelstraat, alwaar u de auto kunt parkeren.

   

 • Commissie leden

  LidRol
  Boelens, TakoVoorzitter
  Mahdi, RedaCommercie Hoofdbestuur
  Salden, XanderHoofd Opleidingen
  Zandbergen, ReneVice Voorzitter
  Tijsterman, TonnieHoofdbestuur Vrouwen en Meisjes
  Amerongen, Linda vanHoofdbestuur Vrouwen en Meisjes